Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

PALVELUPAKETIT

Paketoimme palveluja, jotta sinä saat mahdollisimman helposti oikeat ammattilaiset avuksesi.

Ajankohtaiset edut ja tarjoukset

Näistä palveluista ja tuotteista on tällä hetkellä lääkärikeskuksessa ja hammaslääkäriasemalla etukampanjat. Kannattaa käydä tutustumassa myös jatkossa etuihin, sillä ajankohtaisia etuja ja tarjouksia on tarjolla ympäri vuoden!

Palveluja kätevästi selkeissä paketeissa

Kun selkä on kipeä, ei asiakkaan tarvitse mielestämme itse huolehtia erilaisten ammattilaisten löytymisestä tai hoitoketjun varmistumisesta. Samoin jos haluat urheilla turvallisesti tai laihduttaa valvotusti, on meillä koottuna eri asiantuntijat ja palvelut selkeäksi kokonaisuudeksi. Ja sinä voit tulla turvallisin mielin ammattilaisten autettavaksi.

Selkäklinikka

Apua äkilliseen tai pitkäaikaiseen selkäkipuun saat selkäklinikalta. Asiakkaan apuna on moniammatillinen ryhmä, joka tarvittaessa kosultoi toisiaan ja ohjaa asiakkaan parhaan asiantuntijan vastaanotolle.

Lue lisää

Syöpäpoli

Syöpädiagnoosi on usein iso järkytys ja asiakas kaipaa tässä tilanteessa kokenutta keskustelukumppania ja apua asioiden järjestämisessä. Syöpäpolin kokeneet syöpäsairaanhoitajat ovat käytettävissä koko hoitoprosessin ajan.

Lue lisää

Laihdutusklinikka

Laihduttaminen ammattilaisen opastuksella ja tuella auttaa toivottuun lopputulokseen pääsemisessä. Myös pitkäaikainen seuranta ja tuki auttaa tuloksissa pysymistä. Klinikalla apuna on ravitsemusterapeutit, lääkärit, laboratoriopalvelut ja muut terveyden ammattilaiset.

Lue lisää

Urheilu- ja liikuntaklinikka

Ikioman urheilu- ja liikuntaklinikan tavoitteena on liikkumisen ja terveyden edistäminen. Klinikan tarkoituksena on tuottaa ja tarjota tietoa ja taitoa terveelliseen ja turvalliseen liikuntaan niin urheilijoille, aktiiviliikkujille, kuntoilijoille kuin aloitteleville liikunnanharrastajillekin. Klinikka toimii myös urheiluseurojen kumppanina.

Lue lisää