Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Uusi resepti tai ota yhteyttä lääkäriin. Ikioma palvelee myös sähköisesti – vaikkapa kotisohvallesi.

Tervetuloa sähköisten palvelujen käyttäjäksi. Palvelussa voit uusia reseptejä ja voit esittää kysymyksen lääkärille. Palvelussa on mukana osa Ikioman lääkäreistä eli voit itse valita, kenelle lääkärille reseptiuusimisen toimeksianto tai iLääkäri-kysymys ohjataan. Voit jättää myös lääkärin valitsematta, jolloin toimeksiantosi ohjataan Ikioman vastaanottohenkilökunnan puolesta eteenpäin sopivalle lääkärille.

Palvelussa kysyttyjä tietoja käsitellään erityisen huolellisesti ja niitä säilytetään vain sen aikaa, että ne siirtyvät lääkärin käytettäväksi. Reseptin uusimisen tai lääkärivastauksen jälkeen annetut tiedot tuhotaan tästä palvelusta.

Uusi reseptisi sähköisellä toimeksiannolla.

iResepti palvelussa voit uusia olemassaolevan reseptin itsellesi, alaikäiselle lapselle / huollettavalle tai voit pyytää reseptin uusimista esimerkiksi vanhempasi puolesta. Reseptit toimitetaan sähköisesti Kanta-palveluun, jolloin reseptin lunastaminen tapahtuu suoraan apteekista.

Asiakkaalla tulee aina olla jonkun Ikioman lääkärin kirjoittama tai aiemmin uusima vanhentunut resepti, jonka uusimista pyyntö koskee. iResepti-palvelussa ei uusita muiden kuin Ikioman lääkäreiden reseptejä. iResepti-palvelussa ei uusita huumausaine-, kolmio- ja PKV-lääkkeitä. Reseptin uusimismaksua ei palauteta, mikäli uusittava lääke ei kuulu iResepti-palveluun.

Palvelun hinta on xx € / resepti. iRespti-palvelun käsittelyaika on max. 5 arkipäivää.

Lääkärit, jotka uusivat aiemmin Ikiomassa kirjoitettuja reseptejä iResepti-palvelun kautta:

Maija Leikas

Lääkäri Munuainen

Ikioma Lääkäri

Pentti Peitsi, urologi

Juuso Paajanen, Yleislääkäri

Sähköinen yhteydenotto lääkärille.

Askarruttaako mieltäsi terveyteesi liittyvä kysymys? Onko sinulla vaiva, johon haluaisit lääkäriltä kommentin? Ikioman iLääkäri-palvelulla voit lähettää viestin ja halutessasi kuvan, joiden perusteella lääkäri voi alustavan lausunnon antaa tai kutsua sinut tarvittaessa tarkempiin jatkotutkimuksiin.

iLääkäri-palvelu ei korvaa koskaan lääkärin vastaanotolla käyntiä eli mikäli kyseessä on akuutti vaiva, tulee sinun ottaa välittömästi henkilökohtaisesti yhteyttä joko Ikiomaan tai muuhun terveydenhuollon yksikköön.

Palvelun hinta on xx € / yhteydenotto. iLääkäri-palvelun käsittelyaika on max. 5 arkipäivää.

iLääkäri-kysymyksen voit lähettää näille lääkäreille:

Maija Leikas

Lääkäri Munuainen

Ikioma Lääkäri

Pentti Peitsi, urologi

Juuso Paajanen, Yleislääkäri

Matti Mallinen